EXPOSURE OP DE BLOGAZINE

LEEM WONEN werkt graag met en voor ‘pareltjes’ uit de high-end woonbranche.
Professionele partijen die niet alleen mooie ontwerpen maken, maar tevens ergens voor staan.
Bij wie passie voor het vak in elke vezel van het lijf voelbaar is en die op geheel eigen wijze
waarde toevoegen aan het premium woonlandschap. Hen laat ik graag met met lezers kennismaken
aan de hand van publicaties op mijn website, Facebook-, Instagram en Pinterest pagina.

Blogazine LEEM WONEN

Website

De website van LEEM WONEN is de plek waar ik alle blogs en artikelen publiceer. Ik vergelijk het altijd met een catwalk waarop toonaangevende designers, merken en woonwinkels kun producten tonen, en waar de lezer met zijn of haar mobile device op de front row zit om alles te aanschouwen.

De categorieën van mijn verhalen lopen uiteen van Interieur tot Exterieur en van Kunst tot Events. Om aan goed materiaal voor deze blogs en artikelen te komen, bezoek ik veel beurzen en events. Daarnaast word ik vaak benaderd door partijen om iets voor of over hen te schrijven en komen er veel verhalen vanuit mijn eigen klantenkring.

Het bijhouden van de website doe ik ook allemaal zelf. Dat kost weliswaar tijd, maar geeft mij ook de mogelijkheid om de inhoud en de uitstraling van het geheel goed te bewaken. Laat je vooral inspireren door de honderden publicaties!

Over LEEM facebook

Facebook

Op de Facebook pagina van LEEM WONEN vertel ik korte verhalen met betrekking tot het premium woonsegment. De ‘die hard follower’ zal gemerkt hebben, dat ik mijn berichten in permanente rubrieken publiceer. Elke dag van de week heeft een vast hoofdstuk. Op deze manier geef ik mijn lezers een reden om die specifieke rubriek te blijven volgen.

De Facebook pagina is ook een mooi middel om volgers kenbaar te maken welke events ik bezoek of zelf organiseer. Tevens plaats ik iedere eerste dag van de maand een nieuwe header, waaruit blijkt wat je als lezer aan publicaties kunt verwachten die maand. Een levendig en dynamisch social media kanaal waar nog altijd een betrokken publiek op aanwezig is.

Over LEEM instagram

Instagram

In tegenstelling tot Facebook, gebruik ik Instagram heel ad hoc en schrijf ik in het Engels in plaats van in het Nederlands. Ook maak ik veel gebruik van Insta Stories. Dat geeft mij de mogelijkheid om bijvoorbeeld op een event online volgers ‘mee te nemen’ door meerdere foto’s en filmpjes achter elkaar te plaatsen.

Instagram is voor mij dus meer een ‘dagboek’ en geeft de lezer een chronologisch overzicht van mijn activiteiten. Om een bepaalde herkenbaarheid aan mijn feed te geven, voeg ik bij iedere foto iets meer ‘darkness’ en contrast toe. Ik noem dat de LEEM-zweem:-)

Over LEEM pinterest

Pinterest

Op Pinterest heb ik diverse borden aangemaakt: van Droomhuizen tot Werkplekken en van Tuin accessoires tot Badkamers. Daarnaast vindt je ook borden van klanten van LEEM WONEN, designers, events en showrooms.

Pinterest wordt ongelofelijk veel bezocht en gebruikt, en voor mijn klanten is het het meest effectieve social media kanaal als het gaat om directe conversie naar hun website.