CONTENT CREATIE & STORYTELLING

LEEM WONEN schrijft online en offline content voor opdrachtgevers uit de high-end
interieur branche. Het kan hierbij gaan om blogs, Facebook- en Instagram berichten,
advertorials of columns met als doel producten of activiteiten te highlighten.
Hieronder enkele voorbeelden.

Storytelling

Woonwinkel Co van her Horst

De gebroeders Edwin en Stephen van der Horst runnen al jaren het familiebedrijf en hebben de leiding over een prachtige showroom waar zij vele mooie merken vertegenwoordigen. Vaak zijn zij op pad om inkopen te doen, vinden inspirerende meetings met designers plaats en organiseren zij interessante events. Dat alles genereert een schat aan verhalen!

LEEM WONEN is enige tijd geleden gestart met het vertellen van deze verhalen door ze op te schrijven en te publiceren. Zo beschreef ik hun activiteiten tijdens Paris Déco Off, de lancering van een tafel die zij ontwierpen in samenwerking met het Italiaanse design duo Studiopepe en diverse projecten en events.

LEEM WONEN Wave Dekker Trend Centre Opening

Wave Design

Wave Design produceert stijlvolle afzuigkappen en verlichting en hebben een bijzondere missie: een product ontwerpen dat het belangrijkste vertrek van je huis, de keuken, kleur en karakter geeft. Zij hebben gevoel voor stijl en techniek, durf, vizier vooruit en een fijne samenwerking met vakgenoten.

LEEM WONEN kreeg de opdracht wekelijks hun social media kanalen te voorzien van content. Dat doe ik zowel voor hun Nederlands als hun Internationale pagina’s. Daarnaast wilden zij in een aantal blogs iets vertellen over hun activiteiten, waaronder het presenteren van hun producten op beurzen, samenwerkingen zoals met Dekker Zevenhuizen en nieuwe ontwerpen.

Ieder jaar wordt de opdracht interessanter, omdat Wave Design een sterk groeiend bedrijf is. Nog altijd kijk ik iedere week uit naar het vervaardigen van de publicaties!

LEEM WONEN BVO Vloeren Di Legno wandbekleding

BVO Vloeren

Bas en Priscilla van Oosterbos zijn samen de drijvende kracht achter BVO Vloeren. Zij benaderden LEEM WONEN met de vraag of ik hen wilde helpen meer mensen uit hun doelgroep te bereiken om hen te inspireren en te informeren ten aanzien van hun producten.

LEEM WONEN schreef een aantal blogs alsmede Facebook- en Instagram berichten en zette hiervoor regelmatig een promotietool in om zoveel mogelijk potentiële klanten te bereiken. Dat resulteerde heel vlot in meer opdrachten, zowel in de regio van Breda waar zij gevestigd zijn als daarbuiten. Aan de hand van tips en trucs leerde ik de back office van BVO Vloeren zelf content te creëren en inmiddels zijn zij volledig zelfvoorzienend. Ik kijk terug op een hele warme en effectieve samenwerking!