Lezersaanbieding:

Marten en Oopjen Limited Decor Edition

Je kunt sinds vorige week niet meer om ze heen: Marten en Oopjen! De huwelijksportretten van Marten Soolmans en Oopjen Coppit zijn de grootste portretten ooit door Rembrandt van Rijn geschilderd. Ze meten 210 x 135 cm, dateren uit 1634 en hangen nu in het Rijksmuseum ter bezichtiging. Maar jij kunt ze ook in huis hangen!

marten en oopjen lezersaanbieding

Set Marten en Oopjen in huis!

LEEM Wonen biedt jou namelijk in samenwerking met Formatie Schipper een Limited Decor Edition aan! Van deze set van 60x40cm bestaan maar 250 exemplaren, dus wij bieden ze aan zo lang de voorraad strekt.
Deze set kost € 999,-.

Carl Schipper: ‘Wij zijn als één van de eersten in staat de schilderijen op ware grootte (210 x 135 cm) loepzuiver te reproduceren als Certified Art Giclees. Dit zijn echte collectors items waarvoor in binnen- en buitenland interesse is’.
Marcel Salome: ‘Omdat wij canvas van 100% katoen gebruiken en beschikken over de beste apparatuur op duplicatiegebied, kan nu iedereen de schilderijen zien zoals Rembrandt ze op 28-jarige leeftijd in 1634 geschilderd heeft. De werken die wij tonen, zijn zelfs door ons optisch gerestaureerd. Die in het Rijksmuseum nog niet’.

Bestellen? Vul het formulier in en klik op Bestellen!

    Marten en Oopjen schoen
    Marten en Oopjen jurk
    Marten en Oopjen manchet
    Marten Soolmans by Rembrandt van Rijn
    Oopjen Coppit by Rembrandt van Rijn