Perbericht Roelfien Vos - logo ID&AA

ROELFIEN VOS WINT INTERNATIONAL DESIGN
AWARD 2016 IN LONDEN

Vrijdagavond jl. maakte de jury van de International Design & Architecture Awards 2016 bekend
dat Interior Designer Roelfien Vos de onderscheiding voor ‘Living Space Global’ in ontvangst mocht nemen.
Roelfien Vos was genomineerd voor maar liefst 3 categorieën:
Living Space Global, Living Space Europe en Residential 1-2.5 million.

De International Design & Architecture Awards onderscheidt al sinds 2007 visionairs en talenten op het gebied van architectuur, interieur design, product design, grafisch design en fashion design. Dit jaar bepaalden ruim 46.000 stemmen wie van de 300 genomineerden de slechts 16 te vergeven awards binnen de categorie Interior Design zouden winnen.

Een eerste reactie van de trotse winnaar: “Dit is een geweldig mooie erkenning voor mij en voor mijn team. Het was een prachtige avond; de drie nominaties vonden wij al een enorme verrassing maar het daadwerkelijk winnen van de award, als eerste Nederlandse Interior Designer, is natuurlijk een zeer waardevol compliment!”

Roelfien Vos Interior Design & Architecture

Na te zijn opgegroeid en te hebben gestudeerd in Duitsland kwam Roelfien Vos in 1986 naar Nederland waarna zij in de jaren ‘90 startte als Interior Designer. Na 10 jaar mede-oprichter en eigenaar te zijn geweest van ‘De Blauwe Kamer’, lanceerde zij in 2010 haar huidige bedrijf Roelfien Vos Interior Design & Architecture. Sinds vorig jaar is haar ontwerpstudio gehuisvest in Amsterdam.

Haar exclusieve projecten kenmerken zich door de perfecte balans van kleur, materialen en vormgeving en de wijze waarop zij deze combineert. Elk project is anders en dat is precies wat het werk van Roelfien Vos zijn specifieke karakter geeft. Haar op maat gemaakte interieurs zijn een natuurlijk uitvloeisel van haar vermogen om wensen van klanten om te zetten in concepten.

Roelfien Vos met Award
Roelfien Vos - winnende project

“Dit is een geweldig
mooie erkenning
en een zeer
waardevol compliment
voor mij en mijn team!”