HET VERBINDEN VAN PARTIJEN

LEEM WONEN hoort en ziet veel binnen de high-end woonbranche en is daarom
in staat om te anticiperen op specifieke behoeften en kansen. Daarnaast heeft LEEM WONEN
in de loop der jaren een waardevol netwerk opgebouwd. Dus hoe leuk is het
om partijen aan elkaar te verbinden, daar waar het waarde toevoegt?!

Verbinden

Inside Blinds X ETC Design Center Europe X Remy Meijers

Het Belgische bedrijf Inside Blinds ontwerpt en produceert raamdecoratie. In 2017 benaderden zij mij met de vraag of ik hen wilde helpen naamsbekendheid op te bouwen op de Nederlandse markt. Mijn voorstel was om allereerst een gesprek aan te gaan met ETC Design Center Europe, hét inkoopcentrum van Nederland voor de high-end woonbranche en bovendien een van mijn opdrachtgevers. Dat heeft geresulteerd in een permanente showroom, waar zij nog altijd hun producten tonen aan professionals uit de branche.

Daarnaast wilden zij een nieuwe collectie lanceren. Aanvankelijk met LEEM WONEN maar ik stelde voor om topdesigner Remy Meijers daarvoor te vragen. Op dat moment had Remy Meijers nog geen ‘eigen’ raamdecoratie en zijn stijl vond ik naadloos passen bij de producten van Inside Blinds. Na een bezoek aan de fabriek in België kwamen al snel de eerste samples en in het voorjaar van 2018 is de Remy Meijers collectie officieel gelanceerd. “I love it when a plan comes together!”

Gmatrix schakelaars

Lutcia Marechal X Gmatrix

Lichtontwerpster Lutcia Marechal maakte al enige tijd onderdeel uit van de portefeuille van LEEM WONEN, toen ik haar meenam naar het interieur event Salon Residence in ’t Singer Museum in Laren. Doel: kennismaken met mijn netwerk en andere waardevolle partijen binnen de high-end interieurbranche.

In een van de ruimtes van het Museum presenteerde het Belgische bedrijf Gmatrix een collectie elegante lichtschakelaars. Naast nog enkele andere waardevolle relaties op te hebben opgedaan, was deze partij natuurlijk een perfecte match, waar Lutcia Marechal nog altijd contact mee heeft.

Hans Gorter Masters of LXRY

Hans Gorter Fotografie X Masters of LXRY deelnemers

Eind 2017 kreeg ik een mail van fotograaf Hans Gorter met daarin de vraag of het wellicht mogelijk was om hem te introduceren binnen de high-end woonbranche en voor te stellen aan partijen binnen mijn netwerk. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Zijn portefeuille zag er tot dusver prima uit, maar er ontbrak nog wel iets essentieels: video!

Ik nam Hans mee naar de Masters of LXRY, waar hij direct al drie opdrachten kreeg: van Co van der Horst, van InteriorMX en van Cravt Originals. Niet de minste partijen! Inmiddels is Hans mijn vaste fotograaf en neem ik hem mee naar belangrijke events, zoals bijvoorbeeld Salone del Mobile waar we voor mijn klanten reportages maken met zowel fotografie als video. Daarnaast wordt hij los van LEEM WONEN gevraagd voor prachtige high-end interieur- en exterieur projecten. Dat maakt mij supertrots!