The Art of Living Rotterdam Erasmusbrug
Portret Mascha Ekkel maart 2017

WELKOM!

Mijn naam is Mascha Ekkel, woonblogger, en ik heet je van harte welkom op LEEM WONEN!
LEEM WONEN is ‘Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen’. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar.

Met dit woonplatform verbind ik partijen binnen de branche door een ‘online catwalk’ aan te bieden aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op deze inspirerende plek kunnen zij het mooiste van zichzelf laten zien en kun jij als geïnteresseerde hier optimaal van genieten. Ik maak je niet alleen graag bekend met hun werk maar breng je ook in contact met hen.

Ik houd van klasse en vakmanschap. Daarom streef ik met mijn blogs een hoge kwaliteit na. Een artikel is natuurlijk heerlijk om te lezen. Maar het is meer dan een verhaal alleen; het is ook onderdeel van een marketing plan. Met LEEM ADVIES bied ik opdrachtgevers toegevoegde waarde met zowel tekst als beeld én  adviseer en begeleid ik hen in content planning en social media strategie.

LEEM zorgt dus voor een betere performance én een geweldige beleving: voor de branche als ‘mannequin op de catwalk die de topstukken showt’ en voor de lezer als ‘publiek op de front row’.

Dus scroll, klik, lees, pin, like, share en geniet. En laat me weten waarmee ik je van dienst kan zijn!

NIEUWSBRIEF


Schrijf je in en ontvang ieder kwartaal
LEEM’s Nieuwsbrief!
LEEM heeft regelmatig exclusieve
lezersacties die je via de Nieuwsbrief
worden aangeboden.
Misschien ben jij één van de winnaars!

CONTACT


LEEM WONEN, dé blogazine voor
Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen

Mascha Ekkel
+31 (0)6 40 147 657
info@leemwonen.nl 
www.leemwonen.nl

FEITJES & WEETJES

  • LEEM WONEN is in oktober 2015 gelanceerd
  • Bereik 2016: ruim 3.500.000 lezers
  • Bereik 2017: ruim 8.700.000 lezers
  • 10.000 Facebook volgers, 250.000 bereik/mnd
  • 1200 Pinterest volgers, 425.000 bereik/mnd
  • 500 Twitter volgers, 5.000 bereik/mnd
  • 1600 Instagram volgers, 27.000 bereik/mnd
  • 105.000 UB’s Blogazine, 12.000 bereik/mnd

REDACTIE LEEM WONEN

Per 1 januari 2018 versterkt blogger en interieurstylist Nancy van der Drift de redactie van LEEM WONEN.

Nancy en ik hebben elkaar leren kennen via Beurs Eigen Huis, waar we beiden werden gevraagd promotionele activiteiten te verrichten en deel te nemen aan het Bloggers Home. Al snel merkten we dat onze ideeën hierover en onze aanpak overeenkwamen en zodoende ontstond er een goede klik. Tijdens die samenwerking hebben we onder andere presentaties ontwikkeld en gegeven aan zowel exposanten als bezoekers van Beurs Eigen Huis.

Nancy is een fijne collega bij wie ik mijn ideeën en ‘spontane brainwaves’ toets, aan wie ik specifieke werkzaamheden kan toevertrouwen en met wie ik graag naar beurzen en events ga om ons te laten informeren en inspireren. Tevens beschikt zij, als blogger en mediapartner van StylingID voor haar eigen opdrachtgevers, over een mooi netwerk binnen de woonbranche, waarbij regelmatig overlap is met dat van LEEM WONEN. Ik zie daarom ook een toegevoegde waarde voor mijn opdrachtgevers als het gaat om verbinden, partijen met elkaar in contact brengen, een grotere doelgroep bereiken, en zodoende win-win situaties te creëren.

Ik ben supertrots op het feit dat Nancy de redactie van LEEM WONEN op deze wijze aanvult!

Nancy van der Drift

PUBLICATIES


LEEM WONEN schrijft tevens voor woon- en lifestyle magazines als The Art of Living, Excellent Wonen & Leven en Belafonte. Denk aan reviews van projecten, interviews en woon- of city specials. Klik op de foto’s voor de desbetreffende artikelen!

DIENSTEN & PRODUCTEN


LEEM WONEN

Lezers gratis en dagelijks, op persoonlijke wijze inspireren en informeren op het gebied van Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Dat doe ik aan de hand van blogs, advertorials, project- en beurs reviews, Facebook- en Instagram posts, Tweets, Pinterest Boards, Nieuwsbrieven en livestreams/video’s.
Hiermee bied ik topdesigners, luxe woonwinkels en exclusieve merken een online etalage in de juiste doelgroep.

LEEM ADVIES

Professionals uit de woonbranche adviseren en begeleiden op het gebied van (online) marketing en social media. Dat doe ik aan de hand van het opstellen van een marketing plan (obv bedrijfsstrategie), het vertalen van de marketing strategie naar een hands on contentplanning per (online) kanaal, het vertalen van bedrijfsactiviteiten naar artikelen en online posts, het schrijven van artikelen en posts. Maar ook de organisatie van offline events, het vervaardigen van een magazine of het regelen van een fotoshoot behoort tot de mogelijkheden.

LEEM LIVE

Lezers en volgers op een stijlvolle locatie live in de wereld van LEEM laten stappen. Dat kan een high wine zijn bij een beach club, een shoppingtour langs de mooiste woonwinkels, een meet&greet met een topdesigner of een overnachting in een door LEEM ingericht vakantiehuisje.

LEEM ESTATE

Lezers op persoonlijke wijze attenderen op luxe woningen, kavels of vakantiehuizen die te koop worden aangeboden. Hiermee bied ik makelaars en projectontwikkelaars een online etalage in de juiste doelgroep.

Interesse in mijn diensten? Neem dan contact op met mij en vraag naar de media kit.

WEEKLY'S

Om aan al het mooie materiaal te komen en verhalen te kunnen schrijven, ben ik vaak op pad. De agenda van LEEM WONEN staat dan ook bol van de afspraken! Samen met magazine The Art of Living is het idee ontstaan twee-wekelijks inzage te geven in mijn dagelijkse bezigheden. Klik op de foto’s om de weekly’s te openen!

DISCLAIMER

Foto’s zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders vermeld. LEEM WONEN probeert altijd de bron van de foto’s te vermelden maar in sommige gevallen is de juiste bron moeilijk te achterhalen. Indien je merkt dat LEEM WONEN e.e.a. incorrect heeft vermeld of je bent het niet eens met bijvoorbeeld de plaatsing van een foto, laat het mij dan gerust weten, dan pas ik het aan. Eigen werk is uiteraard beschermd. Voel je vrij dit te gebruiken, maar noem LEEM WONEN dan bij de bronvermelding.