The Art of Living Rotterdam Erasmusbrug
Portret Mascha Ekkel maart 2017

WELKOM!

Mijn naam is Mascha Ekkel, woonblogger, en ik heet je van harte welkom op LEEM WONEN!
LEEM WONEN is ‘Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen’. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar.

Met dit woonplatform verbind ik partijen binnen de branche door een ‘online catwalk’ aan te bieden aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op deze inspirerende plek kunnen zij het mooiste van zichzelf laten zien en kun jij als geïnteresseerde hier optimaal van genieten. Ik maak je niet alleen graag bekend met hun werk maar breng je ook in contact met hen.

Ik houd van klasse en vakmanschap. Daarom streef ik met mijn blogs een hoge kwaliteit na. Een artikel is natuurlijk heerlijk om te lezen. Maar het is meer dan een verhaal alleen; het is ook onderdeel van een marketing plan. Met LEEM ADVIES bied ik opdrachtgevers toegevoegde waarde met zowel tekst als beeld én  adviseer en begeleid ik hen in content planning en social media strategie.

LEEM zorgt dus voor een betere performance én een geweldige beleving: voor de branche als ‘mannequin op de catwalk die de topstukken showt’ en voor de lezer als ‘publiek op de front row’.

Dus scroll, klik, lees, pin, like, share en geniet. En laat me weten waarmee ik je van dienst kan zijn!

NIEUWSBRIEF


Schrijf je in en ontvang ieder kwartaal
LEEM’s Nieuwsbrief!
LEEM heeft regelmatig exclusieve
lezersacties die je via de Nieuwsbrief
worden aangeboden.
Misschien ben jij één van de winnaars!

CONTACT


LEEM WONEN, dé blogazine voor
Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen

Mascha Ekkel
+31 (0)6 40 147 657
info@leemwonen.nl 
www.leemwonen.nl

FEITJES & WEETJES

  • LEEM WONEN is in oktober 2015 gelanceerd
  • Bereik 2016: ruim 3.500.000 lezers
  • Bereik 2017: ruim 6.600.000 lezers
  • 9400 Facebook volgers, 275.000 bereik/mnd
  • 1150 Pinterest volgers, 420.000 bereik/mnd
  • 480 Twitter volgers, 6.000 bereik/mnd
  • 1480 Instagram volgers, 25.000 bereik/mnd
  • 95.000 UB’s Blogazine, 12.000 bereik/mnd

PUBLICATIES


LEEM WONEN is tevens partner van woon- en lifestyle magazines The Art of Living en Excellent Wonen & Leven. Voor beide magazines schrijf ik regelmatig diverse artikelen, zoals bijvoorbeeld reviews van projecten, interviews en woon- of city specials. Klik op de foto’s voor de desbetreffende artikelen!

DIENSTEN & PRODUCTEN


LEEM WONEN

Lezers gratis en dagelijks, op persoonlijke wijze inspireren en informeren op het gebied van Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Dat doe ik aan de hand van blogs, advertorials, project- en beurs reviews, Facebook- en Instagram posts, Tweets, Pinterest Boards, Nieuwsbrieven en livestreams/video’s.
Hiermee bied ik topdesigners, luxe woonwinkels en exclusieve merken een online etalage in de juiste doelgroep.

 

LEEM ADVIES

Professionals uit de woonbranche adviseren en begeleiden op het gebied van (online) marketing en social media. Dat doe ik aan de hand van het opstellen van een marketing plan (obv bedrijfsstrategie), het vertalen van de marketing strategie naar een hands on contentplanning per (online) kanaal, het vertalen van bedrijfsactiviteiten naar artikelen en online posts, het schrijven van artikelen en posts. Maar ook de organisatie van offline events, het vervaardigen van een magazine of het regelen van een fotoshoot behoort tot de mogelijkheden.

 

LEEM LIVE

Lezers en volgers op een stijlvolle locatie live in de wereld van LEEM laten stappen. Dat kan een high wine zijn bij een beach club, een shoppingtour langs de mooiste woonwinkels, een meet&greet met een topdesigner of een overnachting in een door LEEM ingericht vakantiehuisje.

 

LEEM ESTATE

Lezers op persoonlijke wijze attenderen op luxe woningen, kavels of vakantiehuizen die te koop worden aangeboden.
Hiermee bied ik makelaars en projectontwikkelaars een online etalage in de juiste doelgroep.

 

Interesse? Neem dan contact op met mij en vraag naar de media kit.

DISCLAIMER

Foto’s zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders vermeld. LEEM WONEN probeert altijd de bron van de foto’s te vermelden maar in sommige gevallen is de juiste bron moeilijk te achterhalen. Indien je merkt dat LEEM WONEN e.e.a. incorrect heeft vermeld of je bent het niet eens met bijvoorbeeld de plaatsing van een foto, laat het mij dan gerust weten, dan pas ik het aan. Eigen werk is uiteraard beschermd. Voel je vrij dit te gebruiken, maar noem LEEM WONEN dan bij de bronvermelding.